Nr: 275 Försök- och utvecklingsansvarig

Sök senast: Tillsatt

Nordisk Alkali AB är ett företag inom växtodling och växtskydd med huvudkontor i Malmö. Vi representerar leverantörer från hela världen genom att lokalt utveckla, marknadsföra och vidaredistribuera deras produkter. Vår målsättning är att ge god service till våra kunder med vältäckande sortiment inom växtskydd för lantbruk, frukt, bär, köksväxter och trädgård. Vi omsätter idag ca 125 miljoner SEK med ett flertal projekt under utveckling. Vi är verksamma i 7 länder i Norden och Baltikum, med totalt 14 medarbetare varav 10 i Sverige och 4 i Danmark. Vår nuvarande medarbetare med ansvar för försök- och utveckling går i pension och vi söker nu hans efterträdare.

Nordisk Alkali AB

söker

Försök- och utvecklingsansvarig för Norden/Baltikum

 

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande arbete i ett expansivt företag med en positiv utveckling. I arbetsuppgifterna ingår att upphandla, följa upp i fält, sammanställa och internt rapportera fältförsök. Du driver strategiska utvecklingsprojekt såväl självständigt som i samarbete med leverantörer och ger support till marknad- och försäljning i form av försökssammanställningar och presentationer.

Vi är idag ett team på 14 personer med hög servicekänsla och flexibilitet. För att trivas hos oss bör du förutom kunskaper inom försök- och utvecklingsfrågor också trivas i ”det lilla företaget”. Då vi är ett växande företag värderar vi din potential att växa tillsammans med oss.

Lämplig utbildningsbakgrund är agronom/hortonom eller annan relevant universitets-utbildning med biologisk inriktning. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med agrar inriktning och har vana vid att driva projekt. Vi värdesätter att du är kommunikativ och noggrann.

Då vi arbetar i en internationell miljö är det är krav att du behärskar engelska, både i tal och skrift. Språkförståelse i danska är meriterande.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:

Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se  Märk din ansökan ”Ref.nr. 275”

För mer information är du välkommen att kontakta Bernt Bertilsson eller Anna Olevik på Nordisk Alkali, tel. 040- 680 85 30 (vx) eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 25 januari 2013

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica