Nr: 278 Biträdande förman

Sök senast: Tillsatt

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom livsmedel, energi, maskin och lantbruk. Vi är 12 000 medarbetare i 19 länder och har verksamhet i hela förädlingskedjan – från jord till bord.

Lantmännen SweHatch AB, med huvudkontor Flyinge, producerar kläckägg och levererar kycklingar till uppfödare i Sverige och för export. SweHatch AB har 50 anställda och omsätter ca 190 miljoner kronor.

Lantmännen SweHatch AB

söker

Biträdande förman

 

Vi erbjuder dig ett utvecklande och ansvarsfullt arbete där den huvudsakliga arbetsuppgiften är att medverka i och leda det dagliga arbetet på kläckeriet i Flyinge. Du kommer att ha personalansvar för åtta medarbetare och tillsammans med dem sköta arbetet i produktionen.

I arbetsuppgifterna ingår att utföra alla arbetsmoment som ingår i kläckeriverksamheten från mottagning av ägg, via lagring, ruvning kläckning och utlastning av kyckling.

Andra delar i denna roll är ordermottagning, lagerhantering, leveransberäkning arbetsledning, schemaläggning och arbetsfördelning. Längre fram kommer du även att ansvara för medarbetarutveckling och lönesättning.

Vår nuvarande förman kommer att fokusera mer på den tekniska processen och som arbetsledare kommer du att arbeta nära honom. Tjänsten innebär därmed även arbete med löpande underhåll, enklare service, styrning av processmaskiner mm

Det är viktigt att du kan leda och organisera verksamheten samt är ansvarstagande och strukturerad. Du är allsidigt kunnig när det gäller teknik och mekanik samt förstår engelska manualer och har god datorvana.

Vi vill att du gillar utmaningar, har erfarenhet av ledarskap, är självgående och lösningsorienterad. Har du dessutom ett djur- och lantbruksintresse är det ett plus.

Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med teknik.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kajson Agri Konsult och du sänder din ansökan till anna@kajson.se alternativt Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup. Märk din ansökan ”Ref.nr. 278”

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Christoffer Anderson, Kläckerichef, 010 – 55 60 327 eller Monica Stampe, Platschef, 010 – 55 60 324 alternativt rekryteringskonsult Anna Kajson, 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 1 februari 2013

 

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica