Nr: 285 Arbetande Rättare

Sök senast: Tillsatt

Stävie Hage är beläget ca 10 km nordväst om Lund i byn Stävie som en gång utnämnts till Skånes vackraste by. Stävie Hage Jordbruks AB omfattar 420 ha åker, kycklinguppfödning med f.n. 1,3 miljoner djur per år samt fastighetsförvaltning. Företaget omsätter ca 25 miljoner och sysselsätter 6 anställda.

Stävie Hage Jordbruks AB

söker

Arbetande Rättare

Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete i en modern verksamhet med glada medarbetare och som är under ständig utveckling och med starkt fokus på lönsamhet.

Vi söker dig som är driven och med stort intresse för växtodling och maskinteknik men även ett visst djurintresse. Du är en person som har ambitionen att vidareutvecklas inom det praktiska lantbruket och trivs med att ta egna initiativ. Vi värdesätter att du är positiv, strukturerad, målmedveten och har god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Lämplig bakgrund är grundläggande lantbruksutbildning, gärna på driftsledarnivå, i kombination med praktisk erfarenhet av växtodling på en större modern gård och gärna viss erfarenhet inom djurproduktion.

Vi kan erbjuda olika boendealternativ på gården. Lön efter överenskommelse.  

Välkommen med din ansökan som du sänder till: Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se Märk din ansökan med ”Ref.nr. 285”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Kajson, tel 0411- 45 733. Besök oss på www.staviehage.se

Vi vill ha din ansökan senast den 19 juni 2013

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica