Nr: 288 Produktspecialist - Grovfoder

Sök senast: Tillsatt

Produktspecialist till Odlingsutveckling - Grovfoder Vallintresserad produktspecialist med sinne för utveckling Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom lantbruk, maskin, energi och livsmedel. Exempel på våra varumärken är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Hatting, Schulstad och Gooh. Vi ägs av 33 500 svenska lantbrukare, har cirka 10 000 anställda, har närvaro i 22 länder och omsätter 36,5 miljarder kronor. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela kedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på: lantmannen.se/omlantmannen.

Division Lantbruk samlar de verksamheter som utvecklar och erbjuder produkter och tjänster som bidrar till ett starkt och konkurrenskraftigt lantbruk. Vi har 1 130 medarbetare och omsatte 10,9 miljarder kronor under 2012. Läs gärna mer på lantmannenlantbruk.se.

 

Som produktspecialist arbetar du i en dynamisk och stimulerande miljö, inom Lantmännen Lantbruks Utvecklingsavdelning. Tjänsten är placerad i Malmö och du rapporterar till chefen för Odlingsutveckling. Huvudsakligen arbetar du med att kanalisera befintlig kunskap och utveckla nya produkter, koncept och strategier som stärker Lantmännens affärer. Produktspecialisten ansvarar för att:

• Utveckla koncept och validera produkter i samarbete med andra avdelningar

• Initiera och delta som expert i projekt

• Planera och ansvara för försöksverksamhet samt kommunicera resultaten internt och externt • Kritiskt följa den vetenskapliga utvecklingen inom området.

• Agera support till Marknad och Försäljning och bidra till affärsplanen genom att öka kunskapen om produkterna

Ansvarsområdet omfattar framför allt växtodlingsdelen av kedjan fram till djuren både för konventionellt och ekologiskt lantbruk. Ditt ansvar som produktspecialist är att stötta befintligt sortiment och samtidigt driva utvecklingen av nya produkter med tydliga mervärden för våra kunder. Resor ingår i tjänsten och du har ett kontinuerligt utbyte med kollegor både inom och utanför Lantmännenkoncernen. 

Vi söker dig som är agronom, lantmästare alt. agrarekonom eller har liknande relevant högskole- eller universitetsutbildning. Lämplig yrkeserfarenhet är produktutveckling, rådgivning eller försäljning inom området. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av vallodling.  Du har insikt i det praktiska lantbruket och förståelse för hur våra produkter bidrar till ett lönsamt lantbruk. Erfarenhet av projektarbete är meriterande.

Som person är du analytisk, noggrann, affärsmässig, proaktiv och en god representant för företaget och koncernen. Det är därför meriterande om du har ett etablerat nätverk. Du är flexibel och kommunikativ med god förmåga att hantera språk både muntligt och skriftligt.

Koncernspråk är svenska och du behärskar även engelska i tal och skrift. Andra språkkunskaper är ett plus. Det är ett krav att du behärskar MS Office och det är meriterande om du har arbetat med statistisk analys.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kajson Agri Konsult och du är välkommen med din ansökan, bestående av personligt brev och CV, till anna@kajson.se, senast 3 november.  Tjänsten tillträdes efter överenskommelse. Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Desirée Börjesdotter, Chef Odlingsutveckling,+46105560451. Har du frågor kring ansökningsförfarandet är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Kajson +4641145733

 

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica