Nr: 291 Fastighetskonsult

Sök senast: Tillsatt

Skogssällskapet hjälper dig att öka avkastningen och utveckla verksamheten på ditt markinnehav. Utan egen industri står vi fria att jaga de bästa virkesaffärerna åt dig. Skogssällskapet sköter 500 000 ha skog tillsammans med stora och små skogsägare. Vi hanterar också många andra affärer åt våra kunder som rör jordbruksmark, avtals- och arrendefrågor, byggnader och ekonomi.

Vi söker en fastighetskonsult med sinne för affärer

 

Vi utgår från att du gillar jord och skog. Men för att trivas hos oss bör du tycka om människor lika mycket. För det är samma regel i skogen som i övriga näringslivet – affärer görs mellan människor.

Vi arbetar på uppdrag av Sveriges skogsägare och ingen är den andra lik. Många av Skogssällskapets uppdragsgivare vill dessutom ha hjälp med mer än bara skogen och där blir du en viktig person för att få alla att uppnå sina mål.

Just nu söker vi en fastighetskonsult till södra Sverige som är intresserad av att utveckla våra kunders affärer. Du kommer bland annat arbeta med värderingar, förhandlingar, jordbruksarrenden och jordbruksfrågor, andra arrendefrågor, upphandlingar, tillståndsprocesser och byggnadsteknik.

Du trivs ute hos kunderna och kommer att arbeta i nära samarbete med våra skogsförvaltare, ekonomikonsulter och övriga fastighetskonsulter. Vi tror att du har agronom- eller lantmästarutbildning alternativt är jurist med god insikt i jord- och skogsbruk. Du har stor vana av förhandling och gillar att göra affärer.

Tjänsten är placerad i Hässleholm men alternativ placering kan diskuteras.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kajson Agri Konsult och du är välkommen med din ansökan till Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se. Märk din ansökan ”Ref.nr. 291”

För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa affärschef Klas Gustavsson tel. 0771-22 00 44 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 8 november 2013

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica