Nr: 293 Driftsledare

Sök senast: Tillsatt

Hullagård är vackert belägen i Sörmland ca 2 mil från Katrineholm och ca en timmes resa från Stockholm. Gården omfattar 250 ha åkermark med bra arrondering och ca 250 ha skog .
 


Hullagård

söker

Driftsledare

                                                   
I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår ansvaret för växtodling och maskinpark. Du kommer att ansvara för den dagliga verksamheten på gården. I dina arbetsuppgifter ingår förutom det praktiska arbetet även den kort- och långsiktig planeringen av driften samt arbetsledning för två medarbetare. Planeringen gör du i samråd med ägaren.

 

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och vi vill gärna att du bidrar till att utveckla verksamheten samt att du har ett stort intresse och kunskap om växtodling och maskiner.
 
Önskvärd bakgrund är lantmästarutbildning eller annan påbyggnadsutbildning inom jordbruk i kombination med praktisk erfarenhet av växtodling. Det är en fördel om du har sprutcertifikat.


Välkommen med din ansökan som du sänder till Kajson Agri Konsult, e- post  info@kajson.se. Märk din ansökan med ”Ref nr 293”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult
Catharina Matsdotter, Kajson Agri Konsult 070-266 69 49.

Vi vill ha din ansökan senast den 7 januari 2014.

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica