Nr: 295 Verksamhetschef

Sök senast: Tillsatt

Maskinringen Mälardalen är en ekonomisk förening och är med sina 600 medlemmar en av de största av totalt 16 Maskinringar i Sverige. Maskinringen förmedlar arbete och tjänster inom entreprenad, bemanning, jord och skog både till medlemmar och externa kunder. Verksamhetsområdet omfattar Uppland och delar av Stockholms län och har sitt kontor i Enköping.

Maskinring Mälardalen

söker

Verksamhetschef

 

Som verksamhetschef ansvarar du för förmedlingen av våra tjänster, håller kontakt med både kunder och medlemmar och har ansvaret för kontorets verksamhet. Du arbetar med att både knyta nya kunder till oss och hålla en nära kontakt med de befintliga. I tjänsten ingår också att vara föredragande på styrelsemöten och medlemsträffar samt att delta i olika möten inom riksorganisationen Sveriges Maskinringar.

Vi söker dig som trivs med att göra affärer och kan driva flera olika projekt samtidigt med höga krav på kvalitet. Entreprenad verksamheten står för den största delen av våra uppdrag därför vill vi att du har erfarenhet av den typen av verksamhet samtidigt som du har en god allmän kunskap om lant- och skogsbruk.

Vi värdesätter att du är initiativrik, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Likaså att du kan skapa ett positivt och drivande team på kontoret där ni är tre heltidsanställda medarbetare. Vi vill gärna att du har en eftergymnasial utbildning i ekonomi.

Välkommen med din ansökan som du sänder till
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se
Märk din ansökan ”Ref.nr. 295”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa ordf. Bo Johansson, tel. 0704- 56 19 02 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 29 januari 2014

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica