Nr: 296 Driftsansvarig

Sök senast: Tillsatt

Väderstad-Verken i Väderstad, beläget strax utanför Mjölby, är ett välkänt familjeföretag som utvecklar och tillverkar jordbruksmaskiner för jordbearbetning och sådd. Inom koncernen finns också ett jordbruk som drivs i eget bolag. Jordbruket omfattar 250 ha och ligger i anslutning till Väderstad-Verken. Växtodlingen är inriktad på spannmål och oljeväxter.

Driftsansvarig

till

jordbruksverksamheten

Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete som driftsansvarig för vårt jordbruk. Du kommer att ansvara för driften och utvecklingen av verksamheten och i arbetsuppgifterna ingår bl.a. inköp av förnödenheter och försäljning av producerad spannmål och oljeväxter, driftsplanering, budget- och resultatansvar samt kontakter mot jordbruksverk och andra myndigheter. Jordbruket är i utveckling och vi planerar bl.a. för ett nytt gårdscentrum och du blir en viktig person i planering och upphandling av detta. Vi är anslutna till Lovanggruppens rådgivningsverksamhet.

Under lågsäsong får du bl.a. möjlighet att, utöver allmänt underhåll, delta i utvärdering av våra nya jordbruksmaskiner och det är därför viktigt att du har ett stort intresse för både växtodling och maskinteknik. Vi uppskattar också att du är strukturerad, ansvarstagande och har ett ekonomiskt sinne.

Lämplig utbildning för tjänsten är lantmästare- eller gårdsmästarutbildning alternativt annan lantbruksutbildning på motsvarande nivå.

Vi kan erbjuda en trevlig tjänstebostad på gården.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till Crister Stark, tel. 0142- 820 30, Bo Stark, tel. 0142-820 28 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 7333.

Vi vill ha din ansökan senast den 7 februari 2014

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica