Nr: 297 Medarbetare

Sök senast: Ansökningstiden har gått ut

Neregård är beläget strax söder om Laholm och omfattar 220 ha åker. Här bedrivs traditionell växtodling med ca 40 ha potatis, 15 ha sockerbetor samt spannmål och raps.

Neregård söker medarbetare

Vi söker dig med ett stort intresse för växtodling och maskiner. Du kommer i samarbete med ägaren att sköta alla förekommande arbetsuppgifter på gården. Förutom odlingen arbetar vi med sortering av potatis och lagring av både potatis och spannmål.

För rätt person finns möjlighet att succesivt ta ett allt större ansvar för driften och på sikt kan ett mer djupgående samarbete diskuteras.

Vi söker dig som har en grundläggande lantbruksutbildning och med flera års praktisk erfarenhet av växtodling, gärna med erfarenhet av potatisodling. Du är en ansvarstagande och målinriktad person som är drivande och har ett gott ekonomiskt sinne.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se
Märk din ansökan ”Ref.nr. 297”

Har du frågor är du välkommen att ringa till ägaren Ingvar Johnsson, tel. 0708- 88 55 74 eller till rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 16 april 2014

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica