Nr: 299 VD

Sök senast: Tillsatt

Hushållningssällskapet Halland är en fristående, medlemsbaserad forsknings- och utvecklingsorganisation. Genom tillämpad forskning, i nära samarbete med våra kunder, arbetar vi för att stärka lantbruket och landsbygden. Vi är bron mellan akademi och praktik samt produktion och konsumtion. Våra affärsområden är miljö, klimat, energi, företagsutveckling, växtodling, husdjur, mat, försöksverksamhet och vi driver även jordbruk med mjölk- och växtodlingsproduktion. Vi är ca 30 medarbetare och vårt kontor, Lilla Böslid, ligger strax söder om Halmstad.

Hushållningssällskapet Halland söker

VD

Vill du leda en framgångsrik forsknings- och utvecklingsorganisation? Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete där din viktigaste uppgift blir att skapa samarbeten och affärsmöjligheter och därmed driva utvecklingen framåt för landsbygdsföretagare såväl regionalt som nationellt.

Du drivs av ett intresse att göra affärer och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer till både kunder och medarbetare. Vi arbetar i nära samarbete med både företag och forskning samt offentlig sektor och att skapa samt vidmakthålla ett stort nätverk är en framgångsfaktor i ditt arbete. Då ytterligare en viktig arbetsuppgift är att sprida kunskap om våra tjänster och projekt vill vi att du är en god kommunikatör.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i ledande befattning och har ett närvarande samt coachande ledarskap. Du har ett genuint intresse av att utveckla och entusiasmera dina medarbetare.

Du har en för uppdraget relevant högskoleutbildning med inblick i de gröna näringarna och har erfarenhet av att leda en kunskapsorienterad organisation. 

Välkommen med din ansökan till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se
Märk din ansökan ”Ref.nr. 299”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ordförande Annika Bergman,
telefon 0705- 67 18 57 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, telefon 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 17 juni 2014

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica