Nr: 305 VD

Sök senast: Tillsatt

MR Sörmland är en ekonomisk förening vars affärsidé är att erbjuda kundanpassade tjänster inom entreprenad, bemanning, jord och skog. MR Sörmland har 350 medlemsföretag och omsätter ca 115 miljoner. Verksamheten är ISO 9001 och 14001 certifierad. Verksamheten expanderar och anläggning- och skötselentreprenader står för största delen av omsättningen. MR Sörmland, med huvudkontor i Flen består av ett antal olika resultatenheter.
Läs gärna mer på www.mrsormland.se

MR Sörmland

söker

VD

Du kommer att ansvara för utvecklingen, marknadsföringen och ledningen av verksamheten. I dina arbetsuppgifter ingår även att vårda befintliga och att bygga nya medlems- och kundrelationer. Till din hjälp har du en marknadschef och platscheferna  med ansvar för sina respektive resultatenheter. 


Vi söker dig med erfarenhet av entreprenadverksamhet. Det är viktigt att du är affärsmässig, mål- och resultatinriktad och har en god planeringsförmåga. Vi lägger även stor vikt vid dina ledaregenskaper och kommunikationsförmåga. 


Vi vill att du har goda kunskaper om företagsekonomi i kombination med chefserfarenhet. Kunskaper om de gröna näringarna och juridik är en merit.

Välkommen med din ansökan till:
Kajson Agri Konsult, Catharina Matsdotter, Portgatan 3, 633 42 Eskilstuna eller info@kajson.se. Märk din ansökan med "Ref nr 305"


Har du några frågor angående tjänsterna är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Catharina Matsdotter, Kajson Agri Konsult, tel. 070- 266 69 49


Vi vill ha din ansökan senast den 28 november 2014

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica