Nr: 309 VD

Sök senast: Tillsatt

Sveriges Frö och Oljeväxtodlare är en odlingsorganisation med 4500 medlemmar organiserade i 11 lokalföreningar. SFO driver utvecklingen inom frö och oljeväxtodlingen i Sverige som idag omfattar ca 120 000 ha. Vi samarbetar med en mängd aktörer alltifrån lokala projekt, Jordbruksverket, handeln mm till internationella arbetsgrupper i Bryssel och Paris.
Sveriges Frö och Oljeväxtodlare har ägnat mycket tid åt omvärldsanalys och strategiuppbyggnad för att kunna möta en framtid som är fylld av stora utmaningar. SFO har påbörjat ett förändringsarbete i syfte att generera en hög medlemsnytta i form av goda konkurrensvillkor för våra odlare, odlingsutveckling samt påverkans arbete. Målet är att vara en odlingsförening som är relevant för odlarna samt att våra grödor skall tillhöra de absolut mest lönsamma att odla i Sverige. Litet Frö kräver stor kunskap och det är vår ambition att öka den kunskapen kontinuerligt.


Sveriges Frö och Oljeväxtodlare

söker

VD

Vi söker dig med en stark tro på svenskt lantbruk och som vill påverka svenska lantbrukares möjligheter i framtiden. Vi är en liten organisation med ett stort kunnande och nätverk som arbetar med allt från konkurrensvillkor och priser till sortval och odlingsbetingelser för svenska frö- och oljeväxtodlare.

Du är en entusiastisk ledare med förmåga att få medarbetare att växa och trivas. Du har stor kommunikativ förmåga och trivs med ett flexibelt och omväxlande arbete där du är på kontoret i Alnarp ena dagen och i Bryssel eller på ett lokalt föreningsmöte den nästa.

Lämplig bakgrund är en naturvetenskaplig utbildning som t.ex. agronom eller annan likvärdig utbildningsnivå i kombination med gedigen ledarerfarenhet gärna inom den agrara sektorn. Du har arbetat med kommunikation, är utåtriktad och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Mycket goda kunskaper i engelska är ett krav. Kunskaper i tyska är meriterande.

Placeringsort är Alnarp och tjänsten omfattar ca 80-100 resdagar per år.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se
Märk din ansökan med ”Ref.nr. 309”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa Lars-Johan Merin, ordf i SFO, tel. 0706- 74 71 65 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 20 februari 2015.

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica