Nr: 310 Kvalificerad medarbetare

Sök senast: Tillsatt

Sannarps Egendom är naturskönt belägen ca tio km öster om Falkenberg. Egendom ägs sedan 1872 av familjen Treschow och omfattar idag 476 ha åkermark, 854 ha skog och 119 ha övrig mark. Därutöver sköts 886 ha åkermark genom skötselavtal och/eller maskinsamarbete. Växtodlingen är baserad på utsädesodling, oljeväxter, konservärter och fröodling. Odlingen drivs med den senaste tekniken och innefattar också en egen spannmålstork och fjärrvärmeanläggning. I verksamheten ingår också ett tiotal helårsbostäder samt fyra fritidsbostäder. Vi är fyra helårsanställda medarbetare i företaget.

Sannarp AB

söker

Kvalificerad medarbetare

Vi erbjuder dig ett självständigt och omväxlande arbete med inriktning på växtodling och maskinteknik. Du kommer att, i nära samarbete med företagsledningen, ha egna ansvarsområden och arbeta med både planering och de dagliga arbetsuppgifterna. Du är en framåt person och dina ansvarsområden kommer att anpassas för att bäst ta till vara dina kunskaper och kvalifikationer. Du får stora möjligheter att utvecklas i vår organisation.

Vi är en väl sammansvetsad arbetsgrupp som har en öppen dialog och vi värdesätter därför din förmåga att både arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du kommer att bli en nyckelperson i den dagliga driften. Du har ett stort intresse för växtodling och maskiner och har några års praktisk erfarenhet av arbete på växtodlingsgårdar. Vi tror att du har stort tekniskt kunnande och goda ledaregenskaper.

Lämplig utbildning är gårdsmästar-, alt. driftsledarutbildning eller annan motsvarande utbildningsnivå. 
Vi kan erbjuda boende på gården och för den jaktintresserade finns goda möjligheter till jakt.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 eller via e-post till anna@kajson.se
Märk din ansökan ”Ref.nr. 310”

Har du frågor är du välkommen att ringa till Driftsledare Stefan Jönsson tel. 0706 89 1421 eller rekryteringkonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 27 mars 2015

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica