Nr: 312 Ekonomiansvarig

Sök senast: Tillsatt

Högestad & Christinehof driver verksamhet på 13 000 ha i det sydostskånska landskapet. Driften omfattar jordbruk med både konventionella och ekologiska grödor, ekologisk nötköttsproduktion, skogsbruk, ekoturism, äppelodling samt arrende- och hyresfastigheter.
Företaget arbetar med långsiktig förvaltning av sina kulturella, miljömässiga, biologiska och viltvårdande värden. Visionen för företaget är att verka i och för ett friskt landskap både idag och i framtiden. Värderingar som långsiktighet, utveckling, trovärdighet och stolthet är ledstjärnor i verksamheten som sysselsätter totalt ca 30 medarbetare. Besök oss gärna på www. hogesta.se

Högestad & Christinehof Förvaltning AB

söker

Ekonomiansvarig

Tjänsten spänner över ett brett ansvarsområde från bl.a. budget, hållbarhetsrapportering, kalkyler och efterkalkyler till bokslut, årsredovisning och deklarationer. Även löpande bokföring och momsredovisning ingår. Du kommer att ha en viktig samordnade roll för ekonomiredovisningen i alla verksamhetsgrenar och bistå vd med underlag för t.ex. prognoser, likviditetsplanering och övergripande verksamhetsplanering.
Som ekonomiansvarig är du en nyckelperson i verksamheten och vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete på en dynamisk och utvecklande arbetsplats. Kontoret ligger i fantastisk gårdsmiljö i helt nyrenoverade lokaler.

Vi värdesätter att du är noggrann och kommunikativ, är öppen och har lätt för att samarbeta. Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv. Lämplig bakgrund är civilekonomutbildning eller motsvarande utbildningsnivå i kombination med ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se, Märk din ansökan med ”Ref.nr. 312”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommer att ringa till vd Anna Piper, tel. 0733- 408101 eller till rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 4 maj 2015

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica