Nr: 316 Slottsträdgårdsmästare

Sök senast: Tillsatt

Krapperup är ett gods på skånska västkusten som ligger tre mil norr om Helsingborg och strax söder om Kullaberg och Mölle. Det nuvarande borgen uppfördes vid mitten av 1500-talet och ligger omgivet av en vacker park som är öppen för allmänheten året om. Sedan 1967 drivs Krapperup av en stiftelse med uppgift att bl.a. stödja vetenskap och forskning.

Krapperups park går tillbaka åtminstone till 1600-talets barockanläggningar och har därefter succesivt förändrats och förnyats enligt tiderna och ägarnas smak. I sin nuvarande utformning är parken, trots enastående blomprakt rosengård och perennrabatter, en landskapsträdgård, som dramatiskt utnyttjar höjdskillnader mellan landborgen och havet.

På Krapperup anordnas en rad olika kulturarrangemang och inrymmer även en konsthall och café. Stiftelsen driver också ett modernt jordbruk på 910 hektar. Läs mer på www.krapperup.se

Slottsträdgårdsmästare

sökes till

Krapperups park

Vår nuvarande slottsträdgårdsmästare går i pension och vi söker nu dig som vill ta ansvar för vår unika park. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som omfattar ansvar för såväl den dagliga verksamheten som planering, budget, vårdplan och personalansvar för 4-6 personer. Du deltar själv i den dagliga driften och även i veckomöten med övriga driftsgrenar på godset. Slottsträdgårdsmästaren deltar också i styrelsemöten som föredragande av parkens verksamhet.

Vi söker dig med erfarenhet av liknande verksamhet i exempelvis privat eller kommunal regi. Du har goda ledaregenskaper och har förmåga att få medarbetarna att trivas och växa med sina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är social och utåtriktad då parken har tusentals besökare varje år. Du kommer också att samarbeta med de andra driftsinriktningarna på godset. Vi värdesätter också att du är strukturerad och har ett ekonomiskt sinne.

Lämplig bakgrund är trädgårdsingenjörsutbildning, trädgårdsmästarutbildning eller annan motsvarande utbildningsnivå. Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se
Märk din ansökan ”Ref.nr. 316”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta styrelseledamot Tomas Stiernstedt, tel. 0706- 23 48 10 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 2 oktober 2015

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica