Nr: 317 Driftschef

Sök senast: Tillsatt

Skarhults Gods ligger 16 km norr om Lund och är ett familjeföretag som drivs i femte generationen. Verksamheten består av växtodling, där 30% är omlagt till ekologisk odling, ekologisk äggproduktion, utställningsverksamhet, vindkraft och uthyrning av bostäder. Skarhults historiska byggnader och parker är en stor del av Skarhults identitet och godset lägger stor vikt vid förvaltning och underhåll av sitt kulturarv.
Besök gärna skarhult.se

Skarhults Gods

söker en

Driftchef

Vi erbjuder dig ett utmanande arbete med att sköta den dagliga driften på ett av Skånes äldsta gods och föra den klassiska spannmålsgården in i framtiden. 880 hektar är under plog varav 250 hektar är omlagt till ekologisk odling med bl.a. 30 hektar potatis och 10 morotsodling. Du ansvarar också för förvaltning av fastighetsbestånd och kulturarv. I detta ingår uthyrningsverksamheten av bostäder, underhåll och skötsel av byggnader och park.
 
Du planerar och leder den dagliga driften och är själv delaktig i det praktiska arbetet. Du rapporterar till Skarhults styrelse. Ditt personalansvar är idag 3 heltidsanställda samt säsongsanställda.

Vi söker särskilt efter dig som är utvecklings- och målinriktad, noggrann och som tycker om att befinna dig i en föränderlig vardag. Då Skarhult strävar efter att öka sin andel ekologisk odling blir du en viktig medarbetare i det arbetet.  Du är en erfaren växtodlare och har förmåga att få dina medarbetare att växa och trivas på arbetsplatsen.

Lämplig akademisk bakgrund är lantmästare-, agrarekonom- eller gårdsmästarutbildning i kombination med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en verksamhet med många olika verksamhetsgrenar. Du som söker har en stark kommunikativ förmåga med ett stort intresse för landsbygd och samhällsutveckling. Bostad på godsets mark erbjuds.

Välkommen med din ansökan
Som du sänder till Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se.

Märk din ansökan ”Ref.nr 317”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa ägaren Carl Johan von Schwerin tel. 0706- 44 00 98 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733.

Vi vill ha din ansökan senast den 9 oktober 2015

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica