Nr: 318 Odlingsansvarig

Sök senast: Avslutad

Eriksgården ligger vackert belägen ca tre km öster om Sjöbo. Gården omfattar 100 ha varav 70 ha odlad mark. På 20 ha bedrivs en modern bärodling, huvudsakligen jordgubbar, men även hallon, björnbär och blåbär. Ca 7,5 ha av bärodlingen sker i tunnelodling. Övrig areal består av spannmål och oljeväxter. På gården finns också en restaurang och butik som gästas av ett stort antal personer varje år. Besök oss gärna på www.eriksgården.nu

Eriksgården

söker

Odlingsansvarig

Som odlingsansvarig har du en nyckelroll i verksamheten. Tjänsten erbjuder ett omväxlande arbete där du är ytterst ansvarig för att odlingen producerar en hög skörd av bästa kvalitet men omfattar även ansvar för all växtodling. I bärodlingen startar odlingssäsongen i februari och avslutas i slutet av oktober. Bären skördas från maj till oktober. Arbetsstyrkan under säsongen varierar från 10 till 70 säsongsanställda beroende på intensiteten i odlingen och sköts av två arbetsledare.

Eriksgårdens bärodling ligger i framkant när det gäller teknik och bl.a. används droppbevattning i hela odlingen och man går succesivt över från jord till torvodling. Odlingen är mycket teknikintensiv.

Vi söker dig med ett stort intresse för växtodling och teknik. Du är en strukturerad och engagerad person med goda ledaregenskaper och ett gott ekonomiskt sinne. Gården har många besökare och det är därför viktigt att du är social och serviceinriktad.

Lämplig bakgrund är lantmästar-eller gårdsmästarutbildning alternativt annan högre lantbruksutbildning i kombination med erfarenhet av arbetsledande arbete på växtodlingsgård. Har du erfarenhet av grönsaks- eller bärodling är det meriterande.

Välkommen med din ansökan
som du sänder till Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via e-post till anna@kajson.se Märk din ansökan ”Ref.nr 318”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till odlingsledare Anna-Karin Nilsson, tel. 0706- 71 40 28 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411-45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 30/10 2015

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica