Nr: 320 Inspektor

Sök senast: Tillsatt

Sveriges lantbruksuniversitet utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och utnyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt. SLU har drygt 3 000 medarbetare, 5 000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala. www.slu.se

SLU äger och förvaltar mer än 6 000 ha mark runt om i landet. Vi arbetar aktivt med att skapa attraktiva forsknings- och lärandemiljöer med hög service för universitetets verksamheter, studenter och anställda. Våra jord- och skogsbruksmarker ska förvaltas och drivas på ett sådant sätt att det gagnar SLU:s varumärke och profil som kunnig och ansvarstagande förvaltare och verksamhetsutövare. SLU söker en affärsmässig och driven inspektor till Ultuna Egendom.

Affärsmässig och driven inspektor till Ultuna egendom


SLU är inne i ett spännande och expansivt skede. Som ansvarig för vår lantbruksdrift vid Ultuna egendom får du en nyckelroll i vår fortsatta verksamhetsmässiga och organisatoriska utveckling i att knyta samman affärsmässig lantbruksdrift med forskning och intressenter från omgivande näringar och allmänhet.

Arbetsuppgifter: Din uppgift blir att med hjälp av eget kunnande, senaste forskning, teknik och verksamhetsstyrning leda Ultuna egendom mot en position som en av landets ledande lantbruksföretag. Du förvaltar 1 575 ha mark och har det operativa ansvaret att leda och organisera en personalstyrka på fem personer. Den verksamhet du leder ingår i SLU:s lantbruksdriftsorganisation och du rapporterar till skogs- och lantbrukschefen och ingår i lantbruksgruppens ledningsgrupp.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att driva och utveckla lantbruksföretag. Du är agronom, lantmästare, agrarekonom eller har motsvarande utbildningsnivå inom det agrara området. Tidigare erfarenhet av personalansvar är meriterande. Arbetet innehåller många olika kontaktytor och därför söker vi dig som på ett förtroendeskapande sätt kan samarbeta och utveckla relationer med andra. Du är en god kommunikatör och har en utmärkt förmåga att kommunicera i både tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Du erbjuds ett arbete med stort eget ansvar och där du löpande ges möjlighet att påverka utformningen av tjänsten och den organisation som du kommer att ansvara för. Du får ett varierande arbete och kommer att ha många spännande kontaktytor både internt och externt. Din placeringsort blir på Lövsta utanför Uppsala där du sitter mitt i den operativa verksamheten och med forskare i världsklass utanför din dörr vid Lövsta forskningscentrum.

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kajson Agri Konsult

Ansökan: Skicka din ansökan i form av ett personligt brev och CV till anna@kajson.se. Läs gärna mer om tjänsten på www.kajson.se.

Mer information:
Anna Kajson, rekryteringskonsult 0411- 45 733, anna@kajson.se
Stefan Lindstedt, lantbrukschef 072- 240 35 05, stefan.lindstedt@slu.se

Fackliga företrädare:
Saco-S föreningen SLU, SACO +46 (0)18 67 10 85
Linda Thörnström, SECO, +46 (0)18 67 10 57
Lotta Olsson, ST, +46 (0)18 67 15 36

Sista ansökningsdag är den 8 januari 2016.

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica