Nr: 325 Kommunikatör

Sök senast: Tillsatt

Svenskt Växtskydd är de svenska växtskyddsföretagens branschförening. Föreningen består idag av nio företag som levererar växtskyddsmedel på den svenska marknaden och verkar för att skapa förståelse i Sverige för behovet och nyttan av växtskydd. Vi representerar våra medlemsföretag i branschgemensamma frågor som t.ex. marknadsföring och kontakter med politiker, myndigheter och media. Vi arbetar aktivt med frågor om säker hantering och användning av växtskyddsmedel och är remissinstans för frågor som rör växtskydd.


Svenskt Växtskydd söker Kommunikatör


Som kommunikatör på Svenskt Växtskydd har du huvudansvaret för agrara frågor som rör kommunikation, produktomsorg och teknik inom växtskyddsområdet. Tjänsten är mycket omväxlande och innefattar bl.a. omvärldsbevakning, möten med politiker både i Sverige och på EU-nivå, andra branschföreträdare, närliggande lantbruksorganisationer och media samt kontakten med branschorganisationerna i våra grannländer.

Du är också delaktig i remissbehandlingar i samråd med verksamhetsledaren och styrelsen. Du är vår representant i bl.a. ”Odling i balans”, ”Säkert Växtskydd” och andra närliggande organisationer och agrara nätverk. Du ansvarar för mötesverksamheten inom Svenskt Växtskydd.

Vi söker dig som är utåtriktad och kommunikativ. Du är drivande och självgående och trivs med att finnas i debatten. Du har hög integritet, är lojal och förtroendeskapande. Lämplig utbildningsbakgrund är lantmästare, agronom eller annan motsvarande utbildningsnivå inom naturvetenskap eller biologi. Det är en fördel om du har erfarenheter av kontakter och arbete med svenska myndigheter.

Tjänsten är placerad i Stockholm och omfattar ca 40-60 resdagar per år, huvudsakligen inom Sverige men även internationellt. Du behärskar engelska i både tal och skrift och har god förståelse i danska och norska.


Välkommen med din ansökan som sänder till:
Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup eller via anna@kajson.se
Märk din ansökan ”Ref.nr. 325”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ordf. Mats Andersson, tel. 0705- 67 16 77 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733.

Vi vill ha din ansökan senast den 1mars 2016

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica