Nr: 330 Marknadskoordinator

Sök senast: Tillsatt

Nordisk Alkali AB är ett företag inom växtodling och växtskydd med huvudkontor i Malmö. Vårt verksamhetsområde är Norden och Baltikum och våra produkter säljs via återförsäljare i de Nordiska och Baltiska länderna. Vi representerar internationella leverantörer inom växtskydd från hela världen genom att lokalt utveckla, marknadsföra och distribuera deras produkter och vi har idag ett flertal kända varumärken. Vår målsättning är att ge god service till våra kunder med ett vältäckande sortiment inom växtskydd för lantbruk, frukt, bär, köksväxter och trädgård.
Nordisk Alkali har funnits på den svenska marknaden sedan 1997 men har anor betydligt längre tillbaka i tiden. Vår omsättning i regionen är ca 20 miljoner euro med ett flertal nya projekt under utveckling. Vi är 15 medarbetare varav 10 i Sverige, 3 i Danmark och 2 i Litauen. Besök gärna vår hemsida för mer information: www.nordiskalkali.se


Nordisk Alkali AB söker Marknadskoordinator


Nordisk Alkali befinner sig i en stark utvecklingsfas och för att ytterligare stärka vår position och säkerställa fortsatt framgång med befintliga och nya produkter söker vi nu en marknadskoordinator.


Som marknadskoordinator arbetar du med vår operativa marknadsföring men också med bland annat strategisk marknadsbevakning och analys. Du har det övergripande ansvaret för, och koordinering av, vår marknadsföring med tillhörande budgetansvar vilket innefattar exempelvis hemsida, annonsering och presentationer.


Mer strategiskt ska du också definiera värde, konkurrenter, marknadsandelar, trender och potential i våra viktigaste segment. I arbetsuppgifterna ingår också att göra affärs- och marknadsplaner samt att kommunicera dem både internt och till leverantörer.


Vi söker dig med växtodlingsbakgrund och erfarenhet av inom växtskyddsbranschen. Du är en kommunikativ och driven teamspelare som gillar att ta ansvar. Vi värdesätter att du är positiv och flexibel samt har ett datatekniskt intresse. Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift krävs. Erfarenhet av försäljning och webbproduktion är meriterande. Placeringsort är Malmö.


Lämplig utbildningsbakgrund är lantmästare, agronom eller motsvarande utbildningsnivå inom den agrara näringen.


Välkommen med din ansökan
som du sänder till anna@kajson.se eller direkt via www.kajson.se
Märk din ansökan ”Ref.nr. 330”


Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till Ulf Möller (070 884 48 90) eller Erik Åkersson (070 092 50 70) alternativt Nordisk Alkali växel, tel. 040- 680 85 30 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411-45 733.


Vi vill ha din ansökan senast den 17 juni 2016

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica