Nr: 331 Arbetsledare

Sök senast: Tillsatt

AB CA Cedergren är en av landets största äggproducenter med f.n. ca 850 000 värphöns. Företaget är beläget i Fliseryd ca 3 mil sydväst om Oskarshamn och 6 mil nordväst om Kalmar.
CA Cedergren har utvecklat sin verksamhet kontinuerligt och idag konsumentpackar man samtliga ägg online. I verksamheten ingår även unghönsuppfödning.

Arbetsledare för värphöns och unghönsuppfödning

Som arbetsledare för värphöns och unghönsuppfödning är du ansvarig för övervakning av produktionsresultaten i stallarna samt äggens väg fram till äggpackeriet. Du ansvarar för allmän djurtillsyn, styrning av foder, vatten, ventilation och ljusinställningar. Du har regelbundna kontakter med transportörer mm. Till din hjälp har du ca 25 djurskötare.

Vi söker dig som har ett gott ”djuröga”, är kommunikativ och har ett utpräglat ordningssinne. Du är en tydlig och rak person som är intresserad av personalledning. Det är också viktigt att du är intresserad och kunnig inom teknikområdet. Du behöver ha goda kunskaper i engelska samt allmän datavana.

Det är meriterande om du har en lantbruksutbildning med inriktning på husdjur i kombination med erfarenhet av arbetsledning i större djurbesättningar men vi prioriterar främst dina personliga egenskaper och intresse för att lära dig produktionen. Du ingår i ledningsgruppen.

Välkommen med din ansökan som du sänder:
via e-post till anna@kajson.se eller direkt via www.kajson.se
Märk din ansökan ”Ref. nr. 331”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa Maud Cedergren, tel. 0491-76 71 00, Claes Cedergren, tel. 0491- 76 71 01 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733.

Vi vill ha din ansökan senast den 17 juni 2016

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica