Nr: 332 Driftsledare

Sök senast: Tillsatt

Åkerö förvaltning AB, belägen mellan Nyköping och Katrineholm, omfattar totalt 810 ha åkermark och 690 ha skog. Växtodlingen består av foderproduktion såsom vete, korn, vall och majs. I verksamheten finns även 700 suggor i integrerad produktion, en expanderande ungnöts och diko- produktion med ca 100 dikor och 700 ungnöt samt kycklinguppfödning.


Åkerö Förvaltning söker Driftsledare


Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete där du kommer att ha ansvaret för och arbeta praktiskt med växtodlingen samt vara arbetsledare.
Till din hjälp har du förutom dina medarbetare även extern rådgivning.  Vid behov kommer du också att arbeta med dikorna samt i mindre omfattning även med kycklinguppfödningen.  

Vi söker dig med stort intresse för växtodling. Vi ser gärna att du har vilja att utveckla verksamheten i kombination med ett ekonomiskt sinnelag. Vi sätter också värde på att du har förmåga att få arbetslaget att arbeta mot samma mål och att du är tydlig och kan fatta självständiga beslut.

Vi tror att du är gårdsmästare eller har motsvarande utbildning alternativt annan relevant påbyggnadsutbildning efter gymnasiet. Vi vill att du har några års praktisk erfarenhet av växtodling.

Vi kan erbjuda boende i en vacker miljö.


Välkommen med din ansökan, i form av ett personligt brev och CV, som du sänder till Kajson Agri Konsult på info@kajson.se. Märk din ansökan ”Ref nr 332”
För mer information kontakta rekryteringskonsult Catharina Matsdotter,
 tel. 070- 266 6949 eller till Jonas Lindeberg, VD tel. 0705- 57 99 66.

Vi vill ha din ansökan senast den 21 juni.

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica