Nr: 333 Teknisk säljare

Sök senast: Tillsatt

RJ Maskiner AB ligger i Bjuv och är grönsaksodlarens maskinleverantör med det kompletta programmet från jordbearbetning till paketerad vara. Vi har lång erfarenhet av maskiner till grönsaks-respektive potatisodlingen och är sedan 1986 helt inriktade på denna sektor av lantbruket. Installationer och igångkörning av maskinerna sker oftast i samarbete med tillverkaren och RJ Maskiner AB tar därefter det fulla ansvaret för service, reparationer och reservdelsförsäljning. Vi är fyra personer som arbetar på RJ Maskiner AB som sedan 2015 är ett helägt dotterbolag till Grönt A/S i Norge. Grönt A/S är en del av Norska Lantmännen, Felleskjöpet. För mer information besök oss gärna på www.rjmaskiner.se eller www.gront.no

RJ Maskiner AB

söker

Teknisk säljare

Vi erbjuder dig ett utmanande och omväxlande arbete i ett väletablerat företag med erfarna kollegor i en liten och informell arbetsgrupp. Vårt sortiment omfattar allt från upptagare till intag, tvätt, sortering, paketering mm. Du säljer såväl kompletta lösningar som enstaka maskiner och deltar aktivt i allt från försäljning till dess att maskinerna är installerade hos kunden. Du arbetar både med att vårda och utveckla befintliga kunder och nykundsbearbetning.

Vi söker dig som drivs av att skapa resultat och goda kundrelationer. Du är förtroendeskapande och utåtriktad och har ett ekonomiskt sinne. Du har erfarenhet av försäljning, helst inom den agrara sektorn eller livmedelsindustrin. Lämplig utbildningsbakgrund är en teknisk utbildning, gärna inom maskinteknik och du har en allmän kunskap om svenskt lantbruk. 

Välkommen med din ansökan
Som du sänder till Kajson Agri Konsult på mail till anna@kajson.se
Märk din ansökan ” Ref.nr. 333”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till Helge Randem, Grönt A/S på tel.nr. +47 970 73 432,  Göran Jonsson, RJ Maskiner, tel.nr. 0705- 58 15 55 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel.nr. 0411- 45 733.

Vi vill ha din ansökan senast den 16 september 2016

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica