Nr: 336 Administratör/VD-sekreterare

Sök senast: Tillsatt

Högestad & Christinehof driver verksamhet på 13 000 ha i det sydostskånska landskapet. Driften omfattar jordbruk med både konventionella och ekologiska grödor, ekologisk nötköttsproduktion, skogsbruk, äppelodling samt arrende- och hyresfastigheter.

Företaget arbetar med långsiktig förvaltning av sina kulturella, miljömässiga, biologiska och viltvårdande värden. Visionen för företaget är att verka i och för ett hållbart landskap både idag och i framtiden. Värderingar som långsiktighet, utveckling, trovärdighet och stolthet är ledstjärnor i verksamheten som sysselsätter totalt ca 30 medarbetare. Besök oss gärna på www. hogesta.se

Högestad & Christinehof

söker

kvalificerad administratör/VD-sekreterare

För dig som trivs med ett omväxlande arbete erbjuder vi en tjänst i en dynamisk miljö tillsammans med ledning och övrig administrativ personal på vårt huvudkontor i Högestad. Kontoret är det naturliga navet i företaget och i närheten ligger bland annat stallbyggnader, verkstad och spannmålstork.

Du kommer att ha huvudansvaret för personal- och fastighetsadministration men en viktig del i dina arbetsuppgifter är också att avlasta vår VD som behöver frigöra tid för att i större utsträckning arbeta med långsiktig, strategisk planering. Det kan röra administration kring möten, avtal som rör kontorsverksamheten och svara på de olika frågor som kan förekomma i vår verksamhet. Inom personaladministrationen ansvarar du bl.a. för kollektivavtal, kontakt med företagshälsovård, rutiner kring sjukskrivningar och utbildningar för personalen. Du är även sekreterare i skyddskommittén och deltar i skyddsronderna. På fastighetssidan har du exempelvis ansvaret för kontakten med hyresgäster, hanterar in- och utflyttningar och uppdateringen av vårt datasystem på fastighetssidan.

Vi söker dig med erfarenhet av administration på ett företag där även personal- och annan administration ingår. Du är flexibel men välstrukturerad och trivs i en miljö där du har många olika arbetsuppgifter. Du trivs i mötet med människor och är serviceinriktad. Det är också viktigt att du kan dela företagets värderingar.

Lämplig bakgrund är en administrativ utbildning med inriktning på personalfrågor i kombination med arbetslivserfarenhet av arbete i liknande tjänst. Har du en allmän kunskap om lantbruk och skog är det meriterande.

Välkommen med din ansökan
som du skickar till Kajson Agri Konsult via e-post anna@kajson.se
Märk din ansökan ”Ref.nr. 336”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till Anna Piper, Vd, tel. 0417-40 100, eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411-45 733.

Vi vill ha din ansökan senast den 21 oktober 2016

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica