Nr: 336 Administratör/VD-sekreterare

Sök senast: Tillsatt

Högestad & Christinehof driver verksamhet på 13 000 ha i det sydostskånska landskapet. Driften omfattar jordbruk med både konventionella och ekologiska grödor, ekologisk nötköttsproduktion, skogsbruk, äppelodling samt arrende- och hyresfastigheter.

Företaget arbetar med långsiktig förvaltning av sina kulturella, miljömässiga, biologiska och viltvårdande värden. Visionen för företaget är att verka i och för ett hållbart landskap både idag och i framtiden. Värderingar som långsiktighet, utveckling, trovärdighet och stolthet är ledstjärnor i verksamheten som sysselsätter totalt ca 30 medarbetare. Besök oss gärna på www. hogesta.se

Högestad & Christinehof

söker

kvalificerad administratör/VD-sekreterare

För dig som trivs med ett omväxlande arbete erbjuder vi en tjänst i en dynamisk miljö tillsammans med ledning och övrig administrativ personal på vårt huvudkontor i Högestad. Kontoret är det naturliga navet i företaget och i närheten ligger bland annat stallbyggnader, verkstad och spannmålstork.

Du kommer att ha huvudansvaret för personal- och fastighetsadministration men en viktig del i dina arbetsuppgifter är också att avlasta vår VD som behöver frigöra tid för att i större utsträckning arbeta med långsiktig, strategisk planering. Det kan röra administration kring möten, avtal som rör kontorsverksamheten och svara på de olika frågor som kan förekomma i vår verksamhet. Inom personaladministrationen ansvarar du bl.a. för kollektivavtal, kontakt med företagshälsovård, rutiner kring sjukskrivningar och utbildningar för personalen. Du är även sekreterare i skyddskommittén och deltar i skyddsronderna. På fastighetssidan har du exempelvis ansvaret för kontakten med hyresgäster, hanterar in- och utflyttningar och uppdateringen av vårt datasystem på fastighetssidan.

Vi söker dig med erfarenhet av administration på ett företag där även personal- och annan administration ingår. Du är flexibel men välstrukturerad och trivs i en miljö där du har många olika arbetsuppgifter. Du trivs i mötet med människor och är serviceinriktad. Det är också viktigt att du kan dela företagets värderingar.

Lämplig bakgrund är en administrativ utbildning med inriktning på personalfrågor i kombination med arbetslivserfarenhet av arbete i liknande tjänst. Har du en allmän kunskap om lantbruk och skog är det meriterande.

Välkommen med din ansökan
som du skickar till Kajson Agri Konsult via e-post anna@kajson.se
Märk din ansökan ”Ref.nr. 336”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till Anna Piper, Vd, tel. 0417-40 100, eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411-45 733.

Vi vill ha din ansökan senast den 21 oktober 2016

cheap prom dresses, cartier love bracelet replica, Replica Christian Louboutin Shoes, christian louboutin replica, hermes bracelet replica, cartier love bracelet replica