Nr: 337 Jordbruksförvaltare

Sök senast: Tillsatt

Högestad & Christinehof driver verksamhet på 13 000 ha i det sydostskånska landskapet. Jordbruksdriften omfattar 2 050 ha konventionell och 400 ha ekologisk växtodling, ekologisk nötköttsproduktion med ca 500 djur och 20 ha äppelodling.

Företaget arbetar med långsiktig förvaltning av sina kulturella, miljömässiga, biologiska och viltvårdande värden. Visionen för företaget är att verka i och för ett hållbart landskap både idag och i framtiden. Värderingar som långsiktighet, utveckling, trovärdighet och stolthet är ledstjärnor i verksamheten som sysselsätter totalt ca 30 medarbetare. Besök oss gärna på www. hogesta.se

Högestad & Christinehof

söker

Jordbruksförvaltare

Vi söker dig som vill anta utmaningen att driva en av Sveriges största jordbruksegendomar i nära samarbete med företagets olika förvaltningar. Idag drivs jordbruket huvudsakligen med konventionell växtodling men planerar att utöka den ekologiska odlingen för att möta framtidens utmaningar med god lönsamhet och hållbara brukningsmetoder. I planeringen för framtiden ligger också att hitta såväl nya grödor som nya försäljnings- och marknadskanaler.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. långsiktig budgetering och planering av verksamheten. Ansvar för den dagliga driften och personalansvar för ett 20-tal medarbetare. Inköp av förnödenhet och försäljning av spannmål, kött och äpple ingår också i tjänsten varför du behöver ha god förhandlingsvana.

Vi söker dig med affärssinne och drivkraft. Du har lätt för att samarbeta och är en utpräglad problemlösare. Vi lägger stor vikt vid dina ledaregenskaper och värdesätter din förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat och ge medarbetarna möjlighet att utvecklas. Du är en förändringsbenägen person med ett ett öppet sinne för nya affärsidéer.

Vi söker dig med lång erfarenhet av att vara ledare på större växtodlingsgårdar. Du är sannolikt lantmästare, agrarekonom eller har annan motsvarande utbildning med inriktning på växtodling och ekonomi. Erfarenhet av köttdjursproduktion är meriterande.

Välkommen med din ansökan
Som du sänder till Kajson Agri Konsult via e-post anna@kajson.se.
Märk din ansökan ”Ref.nr. 337”

Har du frågor är du välkommen att kontakta vd Anna Piper, tel. 0417- 40 100 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733.

Vi vill ha din ansökan senast den 4 november 2016

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica