Nr: 341 VD

Sök senast: Tillsatt

Skottorps Mejeri AB är beläget ca en mil söder om Laholm i Halland och är ett modernt mejeri i det vackra stenstallet på Skottorps Slott. Här förenar vi hantverksskicklighet med lokala traditioner och kretsloppstänkande. Vi tillverkar omtyckta och smakrika hårdostar från gårdens mjölk som exempelvis Ambrosia®, Cheddar och Gräddost. Vi förpackar och säljer även dryckesmjölk i närområdet. I stenstallet finns också en butik som säljer våra produkter och andra närproducerade varor.


Skottorps Mejeri AB

söker

VD

Skottorps Mejeri är ett litet mejeri med stor potential. Vi har en målsättning att öka volymen avsevärt de närmsta åren och därmed öka våra försäljningskanaler i marknaden. Nu lämnar vår nuvarande VD sin tjänst för att koncentrera sig på andra uppgifter i företaget och vi söker en efterträdare som har stort fokus på försäljning.

Vi erbjuder en utmanande tjänst där din viktigaste uppgift blir att stärka relationen med befintliga kunder man framförallt bearbeta nya marknader. Samtidigt är du ytterst ansvarig för produktion, personal, butik, ekonomi, myndighetskontakter och all annan verksamhet inom företaget. Vi är en liten organisation med totalt tre personer samt timanställda och du måste uppskatta att arbetsuppgifterna kan skifta under dagen och att alla hjälps åt om det behövs.

Vi söker dig som är en målinriktad relationsbyggare med goda ledaregenskaper och ett gott ekonomiskt sinne. Du har erfarenhet av varumärksbyggande och delar företagets värderingar kring närproducerat och kvalitét. Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom livsmedel alternativt marknadsföring/ekonomi. Vi tror att du arbetar inom dagligvaruhandel eller på annat företag som är branschrelaterat. 

Låter detta som en utmaning för dig? Då är du välkommen med din ansökan till:

Kajson Agri Konsult via e-post till anna@kajson.se.  Märk din ansökan ”Ref.nr. 341”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till vår VD Ingmarie Müller-Uri på tel. 0707- 72 84 28 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 10 januari 2017

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica