Nr: 342 Driftsansvarig

Sök senast: Avslutad

Edö Säteri är vackert beläget vid Vätterns strand strax utanför Askersund och omfattar totalt 835 ha varav 600 ha produktiv skog, 66 ha åkermark och 40 ha naturbete. Resterande mark är impediment och sjöar. Jordbruket drivs ekologiskt och består av vallodling, betesmarker samt 75 dikor i en modern lösdriftsladugård. Kalvarna säljs efter betessäsongen.


Edö Säteri söker driftsansvarig för jordbruket och dikobesättningen

Vi erbjuder ett självständigt och ansvarsfullt arbete där du i samråd med jordägaren kommer att arbeta såväl med den långsiktiga planeringen och utvecklingen av gården som genomförande av det dagliga praktiska arbetet.

I dina arbetsuppgifter ingår i huvudsak planering och skötsel av vall, betesmark och dikobesättning. Du kommer även att ansvara för inköp av produkter och tjänster, budgetering och uppföljning av resultat.
I framtidsplaneringen ingår bl.a. odling av foderspannmål.

Vi vill gärna att du har någon form av påbyggnadsutbildning inom jordbruk. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med nötkreatur och ha en praktisk läggning. Vi lägger stor vikt vid din helhetssyn och din förmåga att arbeta självständigt.

Välkommen med din ansökan, i form av ett personligt brev och CV, som du sänder till Kajson Agri Konsult, info@kajson.se. Märk din ansökan ”Ref.nr. 342”
För mer information kontakta rekryteringskonsult Catharina Matsdotter, tel. 0702- 66 69 49.

 

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica