Nr: 343 Förman till grisproduktionen

Sök senast: Tillsatt

Bollerup är ett fristående naturbruksgymnasium med inriktning på häst och lantbruk samt yrkesintroduktion och gymnasiesärskola. Skolan är en internatskola med ca 230 elever och ligger vackert belägen mitt på Österlen. Skolan bedriver ett modernt lantbruk med växtodling, mjölk- o köttproduktion, lammproduktion samt en integrerad grisproduktion. Lantbruket ska vara ett mönsterjordbruk och är en viktig del i utbildningen.

Bollerups Lantbruksinstitut och Naturbruksgymnasium

söker

Förman till grisproduktionen

Bollerups svinbesättning omfattar 336 suggor i helintegrerad produktion med 6 grupper och 56 suggor i varje grupp. Svinproduktionen bedrivs i enlighet IP Sigills certifieringsregler. Slaktsvinsstallarna omfattar ca 2 100 platser. Fodret tillverkas och blandas på skolan.

Då vår nuvarande förman framöver kommer att arbeta med undervisning i naturbruksämnen på Bollerup söker vi nu hans efterträdare. Vi söker dig som vill ta ansvaret för hela grisproduktionen och som trivs med att arbeta tillsammans med både arbetskamrater och elever. Du har det övergripande ansvaret för det dagliga arbetet och har externa kontakter med t.ex. slakterier och veterinär.

I dina arbetsuppgifter ingår även ansvar för schemaläggning, rapportering av produktionsresultat, befintliga rutiner och utveckling av nya. Du kommer också att ha en del uppgifter kopplade till vårt systematiska arbetsmiljöarbete.

Periodvis kommer du att agera som instruktör och vi vill därför att du är kommunikativ och pedagogisk.

Vi söker dig med praktisk erfarenhet av grisproduktion och som har dokumenterad erfarenhet av arbetsledning. Lämplig utbildning för tjänsten är lantmästare, gårdsmästare eller motsvarande utbildningsnivå. Vi kan erbjuda personalbostad och stallplats.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:
Kajson Agri Konsult via anna@kajson.se. Märk din ansökan ”Ref.nr. 343”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till Simon Blixt, VD, tel. 0417- 18 502 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 17 februari 2017

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica