Nr: 347 Teknisk support

Sök senast: TIllsatt

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom lantbruk, maskin, energi och livsmedel. Exempel på våra varumärken är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Hatting, Schulstad och Gooh. Vi ägs av 29 000 svenska lantbrukare, har cirka 10 500 anställda, har närvaro i ett 20-tal länder och omsätter 33 miljarder kronor. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela kedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.
Lantmännen Maskin marknadsför och ger service för ett komplett produktsortiment av lantbruksmaskiner bland annat varumärkena Valtra, Fendt och Claas.


Lantmännen Maskin söker
Teknisk support med inriktning på vallmaskiner.

Vi är idag ca 12 personer på Produktsupport som arbetar med teknisk support mot säljare och mekaniker på Lantmännen Maskin. Vi arbetar både från kontoret i Malmö och utför fältsupport på Lantmännen Maskins anläggningar i Sverige. I arbetsuppgifterna ingår också utbildning av både verkstadspersonal och säljare och du får kontinuerligt egen vidareutbildning.

Vill du vara en del av vårt team?
Vi förstärker nu avdelningen med en person som har specialintresse för och kunskaper om vallmaskiner. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en teknisk kvalificerad miljö i ett företag som vill ligga i framkant och erbjuda våra kunder de bästa produkterna och servicen utifrån deras behov. I rollen som teknisk support är det viktigt att du har god servicekänsla och hög teknisk förståelse.

Dina kvalifikationer:
Vi söker dig som har goda allmänna kunskaper om lantbruksmaskiner och goda tekniska kunskaper inom mekanik, elektronik, hydraulik. Meriterande för tjänsten är fördjupade kunskaper av lantbruksmaskiner framförallt vallmaskiner och pressar men även skördemaskiner och andra jordbruksredskap. Lämplig bakgrund en teknisk utbildning från högskola gärna med agrar inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet av tekniskt kvalificerat arbete eller teknisk support. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, god datavana samt B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt på personligt engagemang, samarbetsförmåga och driv. Som person bör du ha god kommunikativ och pedagogisk förmåga, ha en utpräglad servicekänsla, kunna ta egna initiativ och effektiv bidra till verksamhetens utveckling. Placeringsort är Malmö

För mer information om tjänsten kontakta
Roger Bengtsson, chef för Teknisk support, 010-55 600 23
Linnéa Blixt, HR-ansvarig, Lantmännen Maskin, 010-55 601 12
Anna Kajson, rekryteringskonsult, 0411- 45 733

Välkommen med din ansökan senast den 2017-03-31 via lantmannen.com/jobb.

 

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica