Nr: 352 Säljare

Sök senast: Tillsatt

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 27 000 svenska lantbrukare, är 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.
Lantmännen Maskin ingår i division Maskin. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt och Kuhn. Vi är cirka 730 anställda, har ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad och omsätter 3,1 miljarder kronor. Läs gärna mer på www.lantmannenmaskin.se

Lantmännen Maskin söker

Säljare av lantbruksmaskiner i Vara

Vi söker dig som är sälj- och resultatinriktad och drivs av att få varje affär i hamn. Du arbetar aktivt med att såväl skaffa nya kunder som att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är nyfiken och villig att utmana dig själv och beredd att göra det ”lilla extra”. Som säljare driver och skapar du dina egna affärsmöjligheter, allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning.


Du har erfarenhet av försäljning, intresse för teknik och lantbruk, vana att möta kunder och att bygga nya relationer. Du har lantbruksutbildning alternativt är utbildad mekaniker och det är en merit om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter och sortiment tidigare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och uppskattar att du är energisk och har social kompetens. Körkort är en förutsättning för tjänsten. Placeringsort är Vara. Du kommer tillsammans med dina kollegor i Vara att bilda den lokala ledningsgruppen som tillsammans ansvarar för anläggningen utveckling.

Välkommen med din ansökan som du sänder till Kajson Agri Konsult via anna@kajson.se eller sök direkt på denna sida under "Registrera CV"


För mer information om tjänsten kontakta
Thomas Strömberg, Regionchef, 010-55 698 81
Linnéa Blixt, HR-ansvarig, Lantmännen Maskin, 010-55 601 12
Anna Kajson, rekryteringskonsult, 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 15 september 2017

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica