Nr: 354 VD/Förvaltare

Sök senast: Tillsatt

Örbyhus Slott ligger vackert beläget ca 4 mil norr om Uppsala. Slottets äldsta del, tornet byggdes på 1450 talet och utgör rikshistoria.
Örbyhus Gods AB förvaltar 3300 ha mark varav 2300 ha är skog och 800 ha är åker och betesmark. Skogen säljs på rot och åkermarken är utarrenderad. Skötsel och underhåll av slottet samt uthyrning av 26 permanentbostäder och 19 fritidsbostäder ingår som en väsentlig del av verksamheten. Godset har två anställda i övrigt anlitas entreprenörer. Förvaltningen omsätter ca 8 miljoner kronor. Läs gärna mer på www.orbyhusslott.se

 
                      Örbyhus Gods AB söker VD/förvaltare

För dig med intresse, kunskap och känsla för skötsel och förvaltning av slottsbyggnader eller liknande miljöer erbjuder vi ett omväxlande och självständigt arbete. Som VD är du direkt ansvarig inför styrelsen.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är verksamhetsplanering, ekonomiredovisning och budgetering. Ansvar för renovering och underhåll av slottet och de övriga byggnaderna utgör en väsentlig del av ditt uppdrag. Ansvar för skogsförvaltningen, som i praktiken sköts externt, ingår också. En annan viktig del i arbetet är alla kontakter med länsstyrelsen, olika entreprenörer och hyresgästerna.

Du ska ha god kunskap om ekonomi och fastigheter och vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av projektledning inom bygg och fastighetsområdet. Kännedom om jord och skogsbruk är en merit. Intresse och kunskap om historia är ett plus.

Vi lägger stor vikt vid din kommunikationsförmåga då du kommer att ha mycket externa kontakter. Du trivs med att arbeta i projekt och är strukturerad och målinriktad.

Vi vill att du har en relevant utbildning på högskolenivå företrädesvis med inriktning på ekonomi/fastighetsförvaltning. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter är det en merit.
Vi kan erbjuda ett bra boende i en vacker och unik miljö.

Välkommen med din ansökan till 
info@kajson.se märk din ansökan med "Ref nr 354”
  Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta VD Anders Jacobsson,
      0295-10184 eller rekryteringskonsult Catharina Matsdotter, Kajson Agri Konsult, 070- 266 69 49
Vi vill ha din ansökan senast den  5 oktober.

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica