Nr: 359 Säljare

Sök senast: Tillsatt

Gimranäs AB är Sveriges ledande kläckeriföretag för värphönskycklingar. Hos oss finns en gedigen kompetens och bred erfarenhet av alla led produktionen: kläckning, transporter, uppfödning och äggproduktion. Gimranäs AB fungerar även som rådgivare och utbildare samt som leverantör av inredning, exempelvis olika lösdriftssystem samt utrustning för vattning, utfodring och ventilation. Vi omsätter ca 100 miljoner och vi är totalt 48 personer som arbetar i företaget. Läs gärna mer på www.gimranas.se
         
                              Gimranäs AB söker säljare

Vi erbjuder dig ett självständigt och flexibelt arbete där dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att sälja inredningar till höns- och kycklingstallar, upprätta offerter, påbörja och slutföra affärer och övervaka monteringar.

Försäljningen omfattar allt från enstaka komponenter till nyckelfärdiga lösningar. Du kommer att vara en viktig länk i hela kedjan från försäljning, planering och uppföljning av leverans och montering. Arbetsområdet är Sverige och Finland.

För att lyckas i arbetet är det viktigt att du har god kommunikationsförmåga, är förtroendeskapande och trivs med att göra affärer. Du är självgående men har även lätt för att samarbeta.

Vi ser gärna att du har erfarenhet som säljare inom lantbruk och har du drivit liknande verksamhet är det en merit. Goda kunskaper i engelska krävs och vi vill också att du har ett stort tekniskt kunnande.  Behärskar du finska är det ett plus.

Placeringsort kan diskuteras utifrån att vår marknad i huvudsak finns i mellersta och södra Sverige. Gimranäs AB är beläget strax utanför Herrljunga.


Välkommen med din ansökan till 
info@kajson.se märk din ansökan med "Ref nr 359”
  Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta VD Birger Hjalmarsson
      0513-222 32 eller rekryteringskonsult Catharina Matsdotter, Kajson Agri Konsult, 070- 266 69 49

Vi vill ha din ansökan senast den 11 januari

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica