Nr: 360 Verksamhetschef/Rektor

Sök senast: Tillsatt

Strömma Naturbrukscentrum är beläget 3 km från Sätila i Marks kommun ca 35 min bilresa från Göteborg, Kungsbacka och Borås.
HS Sjuhärad köpte Strömma Naturbruksgymnasium 2016 och satsar nu på att utveckla den nya verksamheten. Läs gärna mer på www.strommanaturbruk.se


                          Strömma Naturbrukscentrum söker
                                         
                                   Verksamhetschef/rektor   


 Strömma Naturbrukscentrum ska vara ett centrum för utveckling. Vår affärsidé är att genom utbildning, utveckling och uppdrag verka för en god kompetensförsörjning inom de gröna näringarna i Sjuhärad. Strömma Naturbrukscentrum kännetecknas av engagemang, delaktighet och korta beslutsvägar.

Som verksamhetschef kommer du att vara den drivande kraften i utvecklingen av Strömma Naturbrukscentrum. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att du på ett affärsmässigt sätt arbetar med utveckling, marknadsföring och planering av den framtida verksamheten och organisationen. Detta görs i samråd med en engagerad styrelse. Du kommer också att ha ansvar för skolans internat.

Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå i kombination med erfarenhet av att arbeta i verksamheter med anknytning till den gröna näringen. Du har även erfarenhet av att arbeta i en ledande funktion, gärna där du har haft utvecklings-, budget-, resultat- och personalansvar. Pedagogisk utbildning och erfarenhet är en merit.

Som person är du drivande med en förmåga att inspirera och engagera din omgivning. Vi lägger stor vikt vid din kommunikations- och samarbetsförmåga i kombination med ett ekonomiskt/affärsmässigt tankesätt.


Välkommen med din ansökan till 
info@kajson.se märk din ansökan med "Ref nr 360”
  Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta VD Margareta Helander
      070-356 55 30 eller rekryteringskonsult Catharina Matsdotter, Kajson Agri Konsult, 070- 266 69 49

Vi vill ha din ansökan senast den 19 januari

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica