Nr: 361 Driftstekniker

Sök senast: Tillsatt

Skånefrö är ett av Sveriges ledande utsädesföretag med ett av Europas modernaste frörenserier och har anläggningar i Tommarp och Hammenhög i södra Skåne. Vi producerar årligen 16 000 ton spannmålsutsäde och 3 500 ton vall och gräsfrö. Det som driver oss är strävan efter hög kvalitet med miljön i fokus. Vi verkar med högsta miljömedvetande för att undvika fossil förbränning och minimera CO2 utsläpp. Genom vårt bolag Bioagro Energy AB har vi åstadkommit ett unikt kretslopp där restprodukter från renseriet används för uppvärmning av våra egna lokaler men även för fjärrvärme till delar av Tommarp och Hammenhög. Vi producerar för närvarande 8 000 MWh. Besök oss gärna på www.skanefro.se

Skånefrö AB

söker

Driftstekniker för Biokol

Vi kommer nu att bygga ut fjärrvärmen i Hammenhög genom att bl.a. installera två Pyrolyspannor. Pyrolyspannor ger värme men också biokol som är ett ämne som kommer att användas för jordförbättring.

Vi söker nu dig som vill arbeta som driftstekniker för våra nya värmepannor. Du kommer att vara med och bygga upp anläggningen i Hammenhög och därefter vara ansvarig för driften av pannorna och biokolproduktionen. Därutöver är du behjälplig med andra förkommande arbetsuppgifter på anläggningen.

Vi vill att du är tekniskt kunnig och intresserad av att utveckla ny teknik. Du är innovativ, praktisk samt svets- o reparationskunnig. Till sinnet är du flexibel och samarbetsvillig. För att lyckas i arbetet tror vi att du har minst tekniskt gymnasium eller relevant eftergymnasial utbildning. Du har arbetat med driftsteknik i industri, gärna med packlinje, ventilation eller liknande arbetsuppgifter och har goda kunskaper i engelska.

Välkommen med din ansökan som du sänder till: Kajson Agri Konsult via E-post till anna@kajson.se Märk din ansökan ”Ref.nr. 361”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vd Sven-Olof Bernhoff, tel. 0414-412501, Frida Ralmark 0414-412 506 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733.

Vi vill ha din ansökan senast den 26 januari 2018

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica