Nr: 363 Arbetsledare

Sök senast: Tillsatt

I Åkarp mellan Malmö och Lund ligger Hvilan Utbildning som är Sveriges främsta utbildare inom den gröna näringen, med anor sedan 1868. Vi ägs av branschen, GRO - den Gröna näringens riksorganisation. Vår verksamhet finns i Åkarp, Stockholm och på Gotland samt i Järna. Vi bedriver gymnasium, språkintroduktion, YH-utbildningar, YrkesVux, arbetsmarknadsutbildningar, Yrkesintroduktion och Yrkes-SFI samt anordnar utbildningar på direkt uppdrag av branschen. I nuläget har vi ca 300 studerande varav 240 är trädgårdsstuderande. Våra utbildningar är både studie- och yrkesförberedande. Vi är en referensskola till Skolverket.
Vi har produktion året runt och i våra växthus som omfattar 1 200 kvm odlar vi blommor efter säsong och kryddor. På friland, ca 15 ha, har vi vinodling och ett stort antal grönsaker, frukter och bär. Vi är 6-7 medarbetare i den praktiska driften. Hvilan Utbildning bedriver även elevinternat samt har en egen restaurang. Besök oss gärna på www.hvilanutbildning.se


Arbetsledare sökes till Hvilan Utbildning i Åkarp

Hvilan Utbildning växer och våra ambitioner är höga. Vår nuvarande driftschef har fått ett utökat ansvarsområde, därför söker vi en erfaren arbetsledare som tillsammans med driftschef ansvarar för den dagliga driften, planering och odling på friland och växthus samt arbetet i vår gårdsbutik. Du rapporterar direkt till driftschefen.

Vi erbjuder en professionell, dynamisk och kreativ arbetsmiljö där våra medarbetare håller en mycket hög kompetensnivå och brinner för att driva verksamheten framåt. Vi söker dig som vill ta ansvar för hela odlingsproduktionen och som trivs med att arbeta tillsammans med både kollegor och studerande. Du har ett intresse för nytänkande inom odling, och svenskproducerat och kvalitet är viktiga ledord hos dig.

För att lyckas i arbetet har du praktisk erfarenhet av odling samt en dokumenterad erfarenhet av arbetsledning. Lämplig utbildning för tjänsten är lantmästare, gårdsmästare, trädgårdsmästare eller motsvarande utbildningsnivå. B-körkort och egen bil krävs.

Välkommen med din ansökan som du sänder till: Kajson Agri Konsult via e-post anna@kajson.se Märk din ansökan ”Ref.nr. 363”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa till HR Christina Siöström, tel. 040-46 37 02 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 2018-02-23

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica