Nr: 367 Affärs- o driftsansvarig

Sök senast: Tillsatt

Wanås Gods AB ligger vid Knislinge ca 20 km norr om Kristianstad. Bolaget bedriver mjölk- och nötköttsproduktion med ca 450 kor samt ca 80 köttdjur och växtodling på drygt 1 000 ha varav 400 ha vall, 65 ha rotfrukter samt spannmål och fodergrödor. Jordbruket, mjölkproduktionen och djurhållningen bedrivs av affärs- och hållbarhetsmässiga skäl
ekologiskt (KRAV). Övriga verksamheter utgör skogsbruk om ca 3 200 ha, jakt och viltvård samt fastighetsförvaltning. Bolaget omsätter ca 50 msek varav jordbruket, mjölkproduktionen och djurhållningen står för ca 40 msek. Bolaget befinner sig i en expansionsfas. Besök oss gärna på http://godset.wanas.se/

På platsen finns också en skulpturutställning med årligen ca 80 000 besökare samt hotell- och restaurangverksamhet.

Wanås Gods AB

söker

Affärs- o driftsansvarig

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete med övergripande ansvar för växtodlingen samt mjölk- o nötköttsproduktionen.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. långsiktig budgetering och planering av verksamheten och ansvar för den dagliga gårdsdriften med personalansvar för ett 15-tal fastanställda medarbetare med tillägg för säsongspersonal. Inköp av förnödenheter och tjänster, försäljning och samarbeten, tillståndsfrågor, SAM-ansökan mm är uppgifter som ingår i tjänsten. Vi samarbetar med Hushållningssällskapet Skåne och Skånesemin. Du arbetar självständigt med rapportansvar till vd/ägaren.

Vi söker dig med affärssinne och drivkraft. Du har lätt för att samarbeta och är en utpräglad lagspelare och problemlösare. Vi lägger stor vikt vid dina ledaregenskaper och värdesätter din förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat och ge medarbetarna möjlighet att utvecklas. Du är en förändringsbenägen, kreativ person med ett öppet sinne för nya affärsidéer.

Lämplig bakgrund är lantmästare- alt. gårdsmästarutbildning, agrarekonom eller motsvarande utbildningsnivå i kombination med erfarenhet från likande befattning. Kunskap, erfarenhet och intresse för eko-odling och rotfruktsodling är mycket meriterande. Vi kan erbjuda ett trevligt boende på egendomen för dig och din familj.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:

Kajson Agri Konsult via anna@kajson.se. Märk din ansökan ”Ref.nr. 367”

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733 eller vd/ägare Baltzar Wachtmeister, tel. 0733- 678 412.

Tjänsten utlyses med anledning av pensionsavgång och tillträds enligt överenskommelse. Vi vill ha din ansökan senast den 7 juli 2018.

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica