Nr: 368 VD

Sök senast: Tillsatt

HIR Skåne AB är ett ledande konsultföretag inom lantbruk och trädgård. Vi hjälper företag att öka lönsamheten och utveckla sin verksamhet.
Vår affärsidé är att optimera lantbrukarnas produktion genom personlig rådgivning och att vara en kunskapsorganisation som utvecklar svenskt lantbruk. Hos oss finns flera av Sveriges främsta rådgivare. Vi har både djup sakkunskap och omfattande praktisk erfarenhet. Vår rådgivning är oberoende och fri från kommersiella intressen.
Hushållningssällskapet Skåne äger företaget till 60% och 40 % ägs av personalen. Vi är för närvarande 70 anställda och företaget omsätter ca 60 miljoner kronor.

HIR Skåne AB söker VD

HIR Skåne AB växer och idag har vi elva affärsområde som omfattar bl.a. växtodling, ekonomi/marknad, horto, miljö och energi. Borgeby Fältdagar är ett annat affärsområde som är väl känt för lantbrukare i hela landet. Våra välutbildade medarbetare har även en gedigen praktisk erfarenhet och utgör basen för den positiva utveckling vi har haft de senaste åren.


Vår nuvarande VD sedan många år går i pension och vi söker nu dig som kan vidareutveckla verksamheten. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av att leda kunskapsorienterade organisationer och är trygg i ledarrollen. Du är en drivande och affärsmässig person som värdesätter medarbetarna och deras erfarenheter och idéer. Du är också en målinriktad visionär och en strateg med ett tydligt kundperspektiv.

Du har en tydlig koppling till de gröna näringarna och är agronom, lantmästare, hortonom eller har annan relevant utbildning för rollen. Det är en fördel om du har arbetat i affärsdrivande konsultbolag tidigare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kajson Agri Konsult och du är välkommen med din ansökan som du sänder till Anna Kajson via mail till anna@kajson.se.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ordf. Nils Gyllenkrok, tel. 0706-60 50 51 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

Vi vill ha din ansökan senast den 19 oktober 2018

Se gärna filmen om HIR och rekryteringen här: https://www.youtube.com/watch?v=5J4EMNi_nk8

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica