Nr: 370 Häst/smågårdsmäklare

Sök senast: Avslutad

Skånegårdar förmedlar årligen ett hundratal fastigheter till ett sammantaget värde på drygt 1 miljard kronor. Fastighetsbildningar, avstyckningar och fastighetsregleringar tillhör våra dagliga arbetsuppgifter. Skånegårdars medarbetare är lantmästare, jurister, skogsmästare, agronomer och civilekonomer och registrerade fastighetsmäklare med praktisk erfarenhet av jord- skogsbruk. Vårt huvudkontor ligger i Lund. Våra kunder finns i huvudsak i södra Sverige och vi är f.n. 14 medarbetare. Besök oss gärna på www.skanegardar.se


Skånegårdar AB

söker

Häst-/smågårdsmäklare

Skånegårdar har en positiv utveckling och vi söker nu en Häst/smågårdsmäklare till vårt team i Skåne. Vi erbjuder dig ett självständigt och omväxlande arbete i en kreativ och utvecklande miljö.

Vi söker dig som är en engagerad och social person som får saker gjorda. Du har säljvana, gärna som mäklare, och gillar att göra affärer. Det är viktigt att du har en agrar bakgrund och relevant utbildning inom ekonomi och/eller lantbruk för att lyckas med arbetet.

Vi ser gärna att du är registrerad mäklare men vi prioriterar dina personliga egenskaper och kan erbjuda dig den utbildningen inom ramen för din tjänst.

Välkommen med din ansökan som du sänder till Kajson Agri Konsult via anna@kajson.se

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Anna Kajson, 0411- 45 733.

Vi vill ha din ansökan senast den 23 november 2018

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica