Nr: 371 Säljare

Sök senast: Tillsatt

Nordkalk är Nordeuropas ledande leverantör av kalkstensbaserade produkter. Vi erbjuder miljövänliga produkter för olika branscher, såsom cellulosa- och pappersindustrin, metall- och gruvindustrin, byggnadsindustrin, den kemiska industrin samt Lantbruk/Foder/Trädgård. Våra produkter bidrar till en bättre miljö genom rökgasrening, vattenbehandling och jordförbättring. Vi strävar för ett mervärde till våra kunder med mindre miljöpåverkan.

Nordkalk är en lokal leverantör med verksamhet på mer än 30 orter, huvudsakligen runt Östersjön. Företaget har ca 1000 anställda varav 170 i Sverige. Nordkalk tillhör den finländska familjekoncernen Rettig Group.

Säljare
           Lantbruk/Foder/Trädgård                     

Nordkalk söker en säljare för Skandinavien som vill vara med och utveckla befintliga och nya kunder inom segmentet lantbruk, foder och trädgård. Du ingår i organisationens Skandinaviska säljfunktion och rapporterar direkt till Försäljningsdirektören.  Kunderna finns främst i mellersta och södra Sverige vilket gör att bostadsort är flexibel och viljan att resa i området är viktigt och en förtutsättning för att lyckas. Bor du i närheten av några av Nordkalks anläggningar i Landskrona eller Falköping är det en fördel men inget krav. 

Som säljare kommer du arbeta självständigt och ansvara för försäljning och marknadsföring av företagets samtliga produkter inom ditt segment. Du kommer att arbeta med ett starkt och välkänt varumärke och produkter på en marknad med tillväxtpotential. Ditt uppdrag blir att bearbeta nya kunder men fokus ligger främst på att utveckla affärer och relationer med befintliga återförsäljare/kunder.

Du driver självständigt hela säljprocessen och ansvar för hela affären från nätverkande och bearbetning av kunder till förhandlingar, avtal och uppföljning. Det är viktigt att du gillar att arbeta självständigt i nära samspel med kunder, samtidigt som du trivs med att variera dig mellan strategiska, operativa och administrativa uppgifter. Du är en god kommunikatör med förmågan att skapa relationer och knyta an till personer.

För att lyckas som säljare hos Nordkalk krävs att du ser möjligheter, har en god analytisk förmåga och hög egen drivkraft att utveckla och skapa resultat. Du behöver flerårig erfarenhet från försäljning, en förståelse och baskunskap kring segmentet lantbruk, foder och trädgård, samt en trygghet i förhandlingssituationer. Tidigare erfarenhet från branschen ses som meriterande. Stor vikt läggs dock vid dina personliga egenskaper. Koncernspråket är engelska vilket du förutom svenska behärskar i tal och skrift.

Låter det som en intressant utmaning?

Välkommen med ditt CV och personliga brev snarast, dock senast den 5 december 2018 via anna@kajson.se

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningsdirektör Håkan Wernersson, tel. 0739- 20 72 32 eller rekryteringskonsult Anna Kajson, tel. 0411- 45 733

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica