Nr: 373 Förvaltare/VD

Sök senast: Tillsatt

Westmannastiftelsen äger och förvaltar Ängsö naturreservat som är beläget sydost om Västerås i Västmanland. Reservatet omfattar 7000 ha, ca 3000 ha är landområden varav 1000 ha är skog och ca 4000 ha är vatten. I naturreservatet finns Ängsö slott med en historisk slottspark i omdaning. Det finns ca 400 byggnader varav ett sextiotal torp. Verksamheten omfattar även jordbruks-, betes,- fiske och jaktarrenden samt vandringsleder. Stiftelsens ändamål är att vårda och bevara friluftsliv samt verka för bevarandet och skyddandet av den västmanländska naturen och landskapsbilden. Läs gärna mer på www.westmannastiftelsen.se

       Westmannastiftelsen söker Förvaltare/VD till Ängsö
 

Tjänsten som förvaltare för Westmannastiftelsen innebär att du ansvarar för stiftelsens verksamhet på Ängsö och kontakter med arrendatorer och hyresgäster, samt myndigheter.

Du kommer också att ha ansvar för naturvård och den kulturhistoriska samt antikvariska verksamheten. Du kommer att ha budget och personalansvar samt lägga fram beslutsunderlag gällande verksamheten till styrelsen.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du tillsammans med dina medarbetare kommer arbeta för att utveckla och göra Ängsö till ett attraktivt besöksmål som är tillgängligt för allmänheten.

Vi tror att du har någon form av agrar utbildning i kombination med erfarenhet av liknande verksamhet. Arbetet kräver god kunskap om arrende- och hyreslagstiftning, samt upphandling av entreprenader.  Vi lägger stor vikt vid din kommunikations-förmåga och erfarenhet av myndighetskontakter. Vi ser gärna att du har kännedom och intresse för byggnadsvård och kulturhistorisk verksamhet.

Välkommen med din ansökan som du sänder till Kajson Agri Konsult via mail till info@kajson.se Märk din ansökan med ”ref nr 373”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ordförande Andreas Porswald, 070 758 78 95 eller rekryteringskonsult Catharina Matsdotter, 070 266 69 49

Vi vill ha din ansökan senast den 12 december

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica