Nr: 276 VD

Sök senast: Tillsatt

Rådgivarna i Sjuhärad är en ekonomisk förening som ägs av 850 medlemmar tillsammans med Hushållningssällskapet i Sjuhärad. Vår affärsidé är att under affärsmässiga former öka lantbrukarnas och landsbygdsföretagarnas lönsamhet och tillväxt genom att erbjuda mer kompletta helhetslösningar sammansatta av rådgivning, utveckling och service.

Vår verksamhet omfattar bl.a. semin, lantbruks- och skogsrådgivning, EU-rådgivning samt försök- och utvecklingsverksamhet som sker i samverkan med Hushållningssällskapet i Sjuhärad. Rådgivarna i Sjuhärad omsätter 32 miljoner kronor och har ca 45 medarbetare. Besök oss gärna på www.radgivarna.nu.

Rådgivarna i Sjuhärad Ek.För.

söker

VD

Vår nuvarande vd går i pension och vi söker nu en efterträdare. Din viktigaste uppgift blir att leda utvecklingen av våra tjänster genom ett modernt och tydligt ledarskap. Du arbetar i nära samarbete med såväl styrelsen som med Hushållningssällskapet i Sjuhärad och har en tät och öppen dialog med våra medlemmar.

Vi söker dig som trivs i ledarrollen och vill utveckla verksamheten tillsammans med våra medarbetare.  Du är lyhörd, har erfarenhet av att arbeta i ledande befattning och är en dokumenterat god kommunikatör.

Vi tror att du har en för uppdraget relevant högskoleutbildning med god inblick i den gröna näringen samt kunskap och intresse för affärer och ekonomi.

Tjänsten är placerad på verksamhetens huvudkontor, Rådde Gård i Länghem, ca tre mil sydost om Borås.

Välkommen med din ansökan som du sänder till:

anna@ kajson.se alternativt till Kajson Agri Konsult, Storkvägen 7, 274 33 Skurup Märk din ansökan ”Ref.nr. 276”

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ordförande i Rådgivarna i Sjuhärad, Tina Dahl, tel. 0705- 22 92 02 eller Claes-Göran Claesson, ordf. i Hushållningssällskapet Sjuhärad, tel. 0703- 47 19 05. Du kan också ringa rekryteringskonsult Anna Kajson, tel, 0411- 45 733.

Vi vill ha din ansökan senast den 31 januari 2013

 

cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cartier love bracelet replica, cheap nike roshe run, replica christian louboutin, cheap moncler jacekts, cartier love bracelet replica, christian louboutin replica